Vind Wordfeud

Sådan vinder du Wordfeud

1. Fokuser på point – ikke på flotte ord

Fokuser på at ramme bonusfelterne. Ét rigtigt bogstav det rigtige sted kan give mange flere point end et langt ord det forkerte sted. Korte ord med C, Z eller X kan give mange point.

2. Spil defensivt
Selvom du ikke kan lægge et flot, langt ord, kan det betale sig at lægge bogstaver på bonusfelterne. Om ikke andet, så for at forhindre modspilleren i at bruge feltet.
Undgå også at ‘servere’ point for modspilleren ved at lægge ord i nærheden af bonusfelterne.

3. Byg videre på eksisterende ord
Lav ordene til flertal eller ejefald ved at lægge et ‘R’ eller et ‘S’. Huset kan blive til Husets o.s.v.

4. Eksperimentér
Der er en masse ord i ordbogen du ikke kender. Men hvis Wordfeud godtager det, findes det. Så hvis der er en kombination du er i tvivl om, så giv den et forsøg. Måske er du heldig at få udvidet dit ordforråd – og din score!
Læs bøger og ordlister. F.eks. giver ord med C, X og Z ekstra mange points, så lær dig nogle gode ord.

5. Byt bogstaver
Sidder du fast med en masse kedelige konsonanter på hånden, så byt bogstaver. Godt nok koster det en omgang, men det kan virkelig være det værd. Hvis der er mindre end 7 bogstaver tilbage i ‘posen’ kan man ikke bytte bogstaver.

6. Kend reglerne i Wordfeud
Måden bonusfelterne bliver regnet ud på, er vigtig. Lægges et ord henover både ord- og bogstav fordoblere, ganges bogstavværdien før ordværdien.
Bruger du alle syv bogstaver i ét træk, giver det 40 bonuspoint!
Det er dyrt at sidde med dyre bogstaver, når spillet slutter. De trækkes fra din score og gives til modspilleren.
Hav en fornemmelse af, hvilke bogstaver der er tilbage i ‘posen’.

8 tanker om “Vind Wordfeud”

  1. Nogen mener også, at hvis man er lidt presset så spil lukket. med få brikker der ligges inde i blandt de andre, frem at åbne nye muligheder for modstanderen.
    Der var også en artikkel i stiften lørdag, om at en lukket spillestil er vejen frem mod en snyder. som herved nemmere presses til at ende op med de dyre bogstaver.

    1. Det er rigtigt. Lukket spil, men også fuldt fokus på bonusfelterne. De gode snydeprogrammer udnytter selvfølgelig bonusfelterne, når der er mulighed for det, men de har intet defensivt fokus; dvs. de blotter igen og igen bonusfelter. Her er det så vigtigt at disse bonusfelter bliver brugt eller blokeret, hvorved man reducerer programmets mulighed for at spille godt. Forsøget blev også omtalt i P4 Formiddag fredag den 27. april, hvis nogen har lyst til at høre mere.

  2. jeg har en gang set en side hvor man kunne sætte sine ord ind ligesom på mobilen og så kunne den finde de bedste placeringer, f.eks til lukket spil, men kan ikke finde det igen. brugte det som god træning til at spille lukket spil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *